Over LAS

Lokaal Alarm Systeem LAS is een initiatief van Man-App BV. App is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van veiligheid.

Lokaal Alarm Systeem LAS kan worden gedownload via de App-store of via Google-Play. Start de demo van Lokaal Alarm Systeem onderaan het scherm. Ben je de eerste in je buurt, dan wordt je de beheerder van een groep. Een groep kan je woonbuurt zijn. Na het ingeven van je eigen gegevens (Naam, Adres, Telefoonnummer en emailadres) kun je een groep aanmaken (geef een simpele naam). Als je de groep hebt aangemaakt, kun je mensen gaan uitnodigen door emailadressen van gebruikers in te geven of uit je contacten te selecteren. Deze mensen ontvangen dan een email met het verzoek om aan de groep deel te nemen.  Zij downloaden dan de APP en geven een gebruikersnaam en wachtwoord in dat zij per email hebben ontvangen. Vervolgens geven zij hun eigen gegevens in en klaar is de APP voor gebruik.

Als er zich een situatie voordoet, druk je op alarm, geeft de groep aan, en waar het gevaar zich voordoet. Iedereen uit de groep ontvangt dan automatisch een pushbericht wat er aan de hand is en kan vervolgens eenvoudig terug reageren op meldingen van de groep middels een pushbericht.