Brand in uw wijk?

Onveilige situatie rond uw huis?

Een inbraak in de buurt?

Ongeval in de straat?

Houdt uw omgeving op de hoogte
                        via LAS

Welkom bij Lokaal Alarm Systeem LAS   googleplaystore appstore

Beste LAS en PAS gebruikers,

Na de introductie in februari 2014 van LAS en in 2017 van PAS hebben wij meer dan 10.000 mensen blij gemaakt met onze apps voor buurtpreventie en persoon-beveiliging. Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe wet op de Privacy in werking, wij hebben altijd de privacy gewaarborgd van onze gebruikers, maar kunnen en willen de investeringen niet meer doen om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen. De risico’s voor ons wegen niet meer op tegen de investeringen en het feit dat het aantal gebruikers onvoldoende groeit, betekent dat de app’s vanaf 25 mei 2018 niet meer zullen werken. Wellicht dat voor een aantal van u Whatsapp een vervanger kan worden. Wij wensen u allen een veilige buurt toe

Met vriendelijke groet

Erik Hamelink Hamelink@manit.nl

PS Wij zullen alle gegevens van onze gebruikers wissen.

 

NIEUW: PAS Paniek alarm systeem  gratis in de appstores. Het antwoord op paniek. Klik hier voor meer informatie !

 

Vaak weten de buurtgenoten niets over calamiteiten die zich voordoen bij elkaar. Als er ergens in de straat een inbraak, ongeval, brand of onveilige situatie heeft plaatsgevonden, horen buurtgenoten dit pas veel later of niet.

Lokaal Alarm Systeem LAS zorgt er voor dat je in je buurt direct en goed geïnformeerd bent en je elkaar kunt helpen. Weet wat er leeft en speelt in je eigen straat, communiceer op eenvoudige wijze met je buurtgenoten
over veiligheidsaspecten, zoals inbraak, brand, ongeval of onveilige situatie. Word beheerder en/of gebruiker van deze handige App die bij profiel kan kiezen uit drie talen Nederlands, Engels of Spaans.
De werking is eenvoudig en zeer doeltreffend. Alle buurtbewoners kunnen de APP LAS via de Appstore van Apple of Google aanschaffen. Ben je initiator in je buurt van het gebruik van de APP dan kun je via de APP een mail versturen aan iedereen in de buurt om deze APP te downloaden en na het ingeven van je emailadres en het wachtwoord kun je eenvoudig communiceren over de veiligheid in je buurt. Door één druk op de knop worden de buurtbewoners geïnformeerd als er een inbraak, ongeval of brand plaatsvindt in de buurt en kunnen buurtbewoners daarover rechtstreeks chatten met elkaar.

Toepassing van deze APP kan natuurlijk ook voor bedrijven om hun medewerkers te waarschuwen en te informeren op het bedrijfsterrein als ondersteuning voor BHV-er. In ziekenhuizen, verpleegtehuizen kan deze APP een uitkomst zijn om personeel elkaar te informeren. Ook voor ouderenzorg kan in familie kring deze APP gebruikt worden om snel en efficiënt te communiceren.  Winkeliers kunnen dit natuurlijk ook gebruiken als waarschuwingssysteem.

Download hier de PDF LAS Lokaal alarm systeem Handleiding in een oogwenk .

LAS is een ontwikkeling van Man-IT Holding BV. Het is een gespecialiseerd ICT-bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld om aan het veiligheidsgevoel van de mensen een belangrijke bijdrage te geven. Informatie door delen en gebruiken van gegevens over incidenten in en om het huis en werk.

DISCLAIMER:
Alvorens de app te gebruiken, bel indien nodig 112. Deze App vervangt het bellen van 112 NIET en functioneert alleen bij het gebruik van een internetverbinding.
Man-IT Holding is NIET verantwoordelijk voor het juist gebruik van de app en is nooit aansprakelijk voor directe of indirect schade.
Lees hier de algemene voorwaarden voor het gebruik van LAS : Voorwaarden gebruik app LAS
Lees hier de Privacy Policy van LAS : Privacy policy (82 kB)
Lees hier de Cookie Policy van LAS :Cookie policy (81 kB)